آزمون آنلاین تاسیسات مکانیکی (طراحی) 1399 مقدماتی
0 از 5 سوالات تکمیل شده است .
پرسش و پاسخ:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
اطلاعات
بی استرس، آزمون بده!
از اینکه آزمون های آنلاین بی استرس را برای تمرین و سنجش خود انتخاب کرده اید کمال تشکر را داریم.
نکاتی برای قبل از شروع آزمون :
- این آزمون (آزمون مقدماتی) به صورت نمونه بوده و فقط برای آشنایی شما عزیزان با آزمون اصلی (آزمون اصلی این عنوان در سایت) طرح شده است و زمان (10 دقیقه) و سوالات (5 سوال) این آزمون نسبت به آزمون اصلی محدود می باشند.
- سوال ها به صورت چهار جوابی می باشند. کامل ترین پاسخ درست را به عنوان گزینه صحیح انتخاب نمایید.
- به پاسخ های اشتباه ⅓ نمره منفی تعلق می گیرد.
- این دسته از آزمون ها، به هیچ وجه دارای سوالات تکراری نمی باشند، اما ممکن است مسئله چند سوال یکسان باشند اما با صورت سوال متفاوت، پس با دقت و صبوری متن سوال را مطالعه نمایید.
- این را باید دانست که یادگیری و تمرین هیچکدام به تنهایی کافی نیست.
- پیشنهاد می شود آموزش مربوط به نحوه شرکت در آزمون را برای داشتن آزمونی بهتر مشاهده کنید.
- شما می توانید با استفاده از گوشی هوشمند و یا کامپیوتر خود در آزمون ها شرکت کنید (برای داشتن تمرکز و کیفیت بیشتر در اجرای آزمون، پیشنهاد می شود از کامپیوتر استفاده کنید. )
به امید موفقیت شما دوست عزیز ، در تمامی آزمون های زندگی ♥
در حال حاضر آزمون را تکمیل کرده اید . شما نمیتوانید دوباره شروع کنید.
آزمون در حال بارگذاری است
شما برای اجرای آزمون باید عضو شده باشید یا وارد پنل کاربری شوید
شما برای شروع این آزمون باید آزمون های مشخص شده را تکمیل نمائید :
" آزمون آنلاین تاسیسات مکانیکی (طراحی) 1399 مقدماتی " سپاس از اینکه تا پایان با ما همراه بودید
شما به 0 سوال از 5 سوال بدرستی جواب دادید
وقت شما:
زمان سپری شده است
امتیاز نهایی شما : 0
پاسخ داده شده : 0
تعداد سوالات صحیح : 0 مورد و امتیاز دریافتی 0
تعداد سوالات غلط : 0 مورد و امتیاز دریافتی 0
میانگین امتیاز |
|
امتیاز شما |
|
-
دسته بندی نشده
پاسخ های انتخابی : 0
تعداد سوالات صحیح: 0 و امتیاز شما 0
تعداد سوالات غلط : 0 و نمره منفی 0
-
ضمن آرزوی موفقیت برای شما عزیزان
پیشنهاد می کنیم بعد از آزمون مقدماتی در آزمون پیشرفته مربوطه نیز شرکت کرده تا بتوانید خود را بسنجید ، نقاط قوت خود را پیدا کرده و آنها را تقویت کنید و همچنین نقاط ضعف خود
را اصلاح ، و بی استرس در آزمون شرکت کنید (;
دوستدار شما
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- پاسخ داده شده
- مرور
-
سوال 1 از 5
1. سوال
در سیستم لوله کشی گاز با فشار ¼ پوند بر اینچ مربع، حداقل و حداکثر فاصله لوله جانشین کنتور گاز با کف زمین به ترتیب چند سانتی متر باید باشد؟
-
سوال 2 از 5
2. سوال
در کویل گرمایی یک دستگاه هوارسان در شهری در کنار دریا، مقدار گذر حجمی آب گرم عبوری 70 گالن در دقیقه و دمای آب گرم ورودی و خروجی به ترتیب 180 و 165 درجه فارنهایت است. در صورتی که مقدار 12,000 فوت مکعب در دقیقه هوا با دمای حباب خشک 45 درجه فارنهایت وارد این کویل شود، دمای حباب خشک هوای خروجی از کویل چند درجه فارنهایت است؟
-
سوال 3 از 5
3. سوال
دمای موثر سطح کويل DX در یک پکیج یونیت سرمایی 46 درجه فارنهایت و ضریب میانبر (Bypass Factor) کویل 0.15 است. ظرفیت هوادهی این دستگاه 15.000 فوت مکعب در دقیقه است و از آن برای تامین شرایط طرح داخل یک فضا در دمای حباب خشک 75 درجه فارنهایت در شهری با ضریب اصلاح چگالي 0.9 استفاده می شود. بار محسوس کویل DX این دستگاه چند بی تی یو بر ساعت است؟ (دستگاه فاقد هوای تازه است و از کسب گرما در کانال ها و فن ها صرفن ظر می شود.)
-
سوال 4 از 5
4. سوال
مقدار 2,000 فوت مکعب در دقيقه هوای تازه با 8,000 فوت مکعب در دقیقه هوای برگشتی از اتاق در جعبه اختلاط یک هوارسان در ساختمانی با شرایط طرح داخل دمای حباب خشک 77 درجه فارنهایت و رطوبت نسبی 50 درصد و شرایط طرح خارج دمای حباب خشک 98 درجه فارنهایت و دمای حباب مرطوب 85 درجه فارنهایت مخلوط و پس از عبور از کویل سرمایی با شرایط دمای حباب خشک 57 درجه فارنهایت و رطوبت نسبی 90 درصد به اتاق ارسال می شود. با فرض اینکه ارتفاع شهر محل استقرار ساختمان از سطح دريا صقر باشد و از کسب گرما در کانال ها و فن ها صرف نظر شود، بار نهان کویل سرمایی بر حسب بی تی یو بر ساعت به کدام گزینه نزدیک تر است؟
-
سوال 5 از 5
5. سوال
از یک سیستم خنک کننده تبخیری یک مرحله ای با راندمان اشباع 90 درصد برای پاسخگویی به بارهای محسوسی و نهان یک مدرسه که به ترتیب 46000, 20000 بی تی یو بر ساعت است، استفاده می شود. دمای حباب خشک و حباب مرطوب هوای خارج به ترتیب 102 و 61 درجه فارنهایت و دمای حباب خشک هوای داخل 79 درجه فارنهایت است. با فرض چگالی هوا در شرایط استاندارد. رطوبت نسبی هوای داخل در چه محدوده ای قرار خواهد داشت؟